Van Huis Naar Thuis gala 2020
woensdag 12 februari 2020, 18.00 uur
Het Hem – Warmperserij 1 – 1505 RL – Zaandam

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste ter wereld, maar helaas geldt dit niet voor alle kinderen in ons land. In Nederland wonen ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Vaak leven deze gezinnen ver onder de armoedegrens. De gevolgen voor de kinderen zijn heftig en variƫren van een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, ernstige gedragsproblemen en verslaving tot persoonlijkheidsstoornissen en crimineel gedrag.

Rotaryclub De Zaan-Zaandijk strijdt daarom samen met Stichting Het Vergeten Kind voor een Nederland waarin elk kind zich echt kind kan voelen, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Op 12 februari 2020 organiseert deze Rotaryclub voor de tweede keer het Van Huis Naar Thuis gala, waarmee wederom geld wordt ingezameld voor kwetsbare kinderen die in een onveilige gezinssituatie leven of uit huis zijn geplaatst. Dit keer met een Zaanse tint, een deel van de opbrengst wordt direct aangewend voor de Zaanse vergeten kinderen.

Wat kunnen onze gasten verwachten?

– Een bijzondere Zaanse locatie met intieme inrichting
– Gratis parkeren
– Warme, informele ontvangst
– Een voortreffelijk driegangen-diner
– Onbeperkt wijn, bier en frisdranken
– Veiling van unieke objecten, ervaringen en belevingen
– Spannende loterij
– Live muziek met bekende artiesten
– Gezellig napraten of de vloer op om te dansen
– Tussen 23.00 en 24.00 einde van de avond

    Optredens van top artiesten

    Geen gala zonder live entertainment. Ook deze editie zullen we een mooi gezelschap van artiesten presenteren. Vocaal, instrumentaal, Nederlands- en Engelstalig, ingetogen, emotioneel, swingend. Jong talent en door de wol geverfde artiesten. Alles genres zullen tijdens het gala de revue passeren, voor elk wat wils.