Wie treden er voor u op?

Met gepaste trots kunnen we u de artiesten presenteren die tijdens het Van-Huis-Naar-Thuis-Gala zullen optreden. Vocaal en instrumentaal. Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Ingetogen, emotioneel, swingend. Jong talent en door de wol geverfde artiesten. Alle genres zullen tijdens het gala de revue passeren – dus het wordt genieten voor iedereen.

DO

Do is een zangeres van formaat; ze heeft een wereldhit met Heaven gehad – dankzij deze hit heeft ze twee jaar door Amerika en Canada getourd.
Ze had een nummer een hit met Voorbij, een duet samen met Marco Borsato en met Hij Gelooft in Mij.
Ze is alweer geruime tijd ambassadrice van de Mutsaers-stichting voor jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren. Tot slot heeft Do meerdere TV-programma’s gepresenteerd en heeft ze recent een Nederlandstalig album uitgebracht: Momentum.

Gerard Alderliefste

Na 23 jaar spelen in de driemansband die zijn achternaam draagt (www.alderliefste.nl) slaat gitarist, pianist en zanger Gerard Alderliefste in 2016 zijn vleugels uit. Zo ontstaan soloconcerten en duetten met musici, waaronder een bijzonder theatertournee met Cor Bakker : ‘En route’. Het eerste soloprogramma ‘Dubbel Leven’ draait twee en een half seizoen vanaf september 2016 tot februari 2019. Het is een enthousiast ontvangen muziektheatervorm van ‘informatieve kleinkunst.’

Katrina Manaog

De Filipijns-Nederlandse Katrina Manaog is de jongste finalist in The Voice Kids Nederland. Op 12-jarige leeftijd toont Manaog een zangtalent dat indruk maakt op de juryleden die tijdens de blind auditions haar vertolking van Whitney Houston’s ‘I Have Nothing’ prijzen.

AfterNoon

De groep AfterNoon bestaat uit drie zangeressen met een jarenlange muzikale ervaring, elk met hun eigen specifieke geluid en samen helemaal kloppend. Sinds 1998 komen Dinah, Hetty en Karin elkaar tegen in verschillende workshops en formaties. Hun jarenlange samenzang maakt dat AfterNoon klinkt en blinkt als een goed geoliede machine. Zo eentje die je nodig hebt als er wat te vieren valt.

Cecilia Boeren en Alex Sao

De jeugd heeft de toekomst en dat geldt zeker voor deze jonge talenten Cecilia Boeren en Alex Sao. Op zo’n jonge leeftijd al zo gepassioneerd, dat is werkelijk bijzonder. Deze winnaars van het Jan Pasveer Concours zullen op het Van-Huis-Naar-Thuis Gala acte de présence geven.